Správy - detail

Posledné novinky

Asi hotovo.

Takže, už to vyzerá byť dokončené. Od minula som pridal animovanie cez timer a možnosť upravovať...


14.12.2014 19:13
Kategória: Projekt key-framing a interpolácia

Prvá funkčná verzia

Po tejto sobote mám už prvý reálny výsledok. Viem nastavovať keyframe s pozíciou kamery, pohľadom...


14.12.2014 00:23
Kategória: Projekt key-framing a interpolácia
Choď do archívu >>

Správy

Začiatok práce na bakalárke

Keďže je už najvyšší čas začať, vytvoril som projekt bakalárskej práce na code.google.com a vložil doň súbory pre CodeIgniter, Smarty a DataMapper. Keďže som ale chorí, je pre mňa momentálne veľmi ťažké čokoľvek ďalšie na bakalárke spraviť.

Avšak, keď aj nemôžem pracovať fyzicky a písať kód, hľadám aspoň cez mobil použiteľné technológie, ktoré by prácu uľahčili. Tak isto som sa radil so školiteľom, a dohodli sme sa, že nový systém by mal mať podporu viacjazyčnosti, teda vyvíjaný bude v dvoch základných jazykoch, slovenskom a anglickom, codeigniter má na lokalizáciu celkom peknú podporu a ja už mám nápad, ako spraviť jazykové prekrytie v databázových dátach, len si to vyžiada napísať jQuery plugin, ktorý v rozhraní pre učiteľa / administrátora zjednoduší viacjazyčnú editáciu úloh, zostáv a pod. záznamov, vyžadujúcich viacjazyčnú podporu. Toto rozhodnutie ale v konečnom dôsledku znamená, že systém už bude čo sa kompatibility týka veľmi vzdialený pôvodnému systému LAMSFET.

Na záver, nový systém bude mať jednoduchšie pomenovanie, L.I.S.T. = Long-term Internet Storage of Tasks, na rozdiel od LAMSFET by mal mať aj komunikačné funkcie, predbežne by malo ísť o komentáre k zostavám (v podstate mini-diskusné fórum) a snáď aj súkromné správy.


20.02.2013 13:12 | Denník BC